Szőllős bírtok könnyű szerkezetes lakható fa házzal eladó! Esztergom mellett Lábatlanon 1100m2-es telekkel 7,9 Millió Ft

Akciós ár: 7.9 millió HUF
Előző ár: 7.9 millió HUF
Szőllős bírtok könnyű szerkezetes lakható fa házzal eladó! Esztergom mellett Lábatlanon 1100m2-es telekkel 7,9 Millió Ft

Eladó Esztergom mellett Lábatlan kis városban Budapestről 57 km távolságra Öreg-hegyen 1100 m2-es teljesen körbekerített, kapuval, autóbeállóval ellátott belterületi telken egy könnyűszerkezetes jelenleg 2 szoba + előteres külön konyhás télen is lakható fából épült ház.-nyaraló. Külön 2 wc, fürdő, 2 nagy tároló, sufni, autó beállók, 2 terasz. 5 sor karbantartott, ápolt OTHELLO és más fehér mézédes gondosan ápolt szölővel.

A telken sok gyümölcsfa , körte, alma, szilva, két hatalmas nagy germeszdorfi cseresznye fa, két diófa és egyéb örökzöldek, rózsák, dísz bokrok tuják stb. található.

A telek 3 % os beépíthetőségű belterületi mezőgazdasági telek, de ketté osztható 550-550 m2 es telekre. A jelenlegi épület adott kb. 80m2 de más nem építhető rá, max. egy könnyűszerkezetű nyaraló vagy mobil ház a hátsó telekre ami másik utcáról kapuval ellátott és onnan külön bejárattal megközelíthető.

Közvilágítás is van autcában  és nagyon kedves rendes szomszédok. Az ingatlan beton úton megközelíthető  az utolsó 100m-en murvás út van. Nagyon szép házak vannak a környéken.

Jelenlegi állapotában 7.900.000 Ft ért eladó dupla telekkel! Ha csak a fél telek érdekli 550m2 annak az ára 3.200.000 Ft .Vezetékes víz, villany, kábel tv, Internet van!  Csatorna hamarosan jön.

Hamarosan az előtér kibővítésre kerül egy 4m x 9m-es nappalival  dupla üveges bejárati ajtóval és egy hátsó kerben lévő gépesített úszómdncével. Ennek elkészültekor az ár 17 Millió Ft-ra változik.  

Az 50 % kifizetése után 30 nappal már idén költözhet is és úszkálhat a szöllő tökék mellet az új medencéjében. Vagy jelenlegi állapotában azonnal költözhető. Fűtés villany kandalló és fa tüzelésű kandallóval -ill. egy vegyes tüzelésű kazán kiépítése folyamatban minden helységben radiátorokkal. 

Hívjon, jöjjön el és beszéljük meg a részleteket. Hívjon a 06 70 434 7237 számon. Az utolsó fotók illusztrációk a tervezett hasonló végleges állapotról. Állat tartás, ló tartás is lehetséges a környéken gyönyörű lovagló helyek vannak, nyugodt természetes, biztonságos környezet és gyönyörű Duna part is megtalálható. 

Közel, kb. 10 perc a CBA. büfé. étterem.

Hívjon a 06 70434 7237 számon

További ingatlanok »