Budapest X. kerületben Irodaház és + raktár eladó 13 éves megtérüléssel,bérlőkkel kiváló befektetés!

Akciós ár: 1300 millió HUF
Előző ár: 1500 millió HUF
Budapest X. kerületben Irodaház és + raktár eladó 13 éves megtérüléssel,bérlőkkel kiváló befektetés!

Jelenlegi funkció - Irodaház, a területén található raktárak hasznosításával együtt
2. Csillag nélküli vagy 2-3 csillagos hotel kialakítása
3. Munkásszálló
4. Kollégium
5. Szociális és/vagy egészségügyi szolgáltató épület
Esetlegesen ezen funkciók vegyes elrendezése, szintenkénti kialakítással.

Az épületben 0-24 órás portaszolgálat áll rendelkezésre, valamint büfé/vendéglátó egység is megtalálható. Belső közlekedési lehetőségek tekintetében a ház középfolyosós kialakítású, dupla lépcsőházzal, páternoszterrel, és egy gyorslifttel is ellátott. Földszint plusz nyolc emelet kialakítású. Szerkezeti geometriáját figyelembe véve pillérvázas épületről beszélünk, így lehetőség nyílik a belső falazatok tetszés szerinti mozgatására, kialakítására. A bérlők részére a gépjárművek parkolása belső, és külső parkoló felületen, és közterületen oldható meg (Magánterületen: kb. 130db, közterületen kb. 30db).
Erős, és gyengeáramú hálózat teljes körűen kiépített, valamint saját telefonközpont is rendelkezésre áll. A hőellátás a Richter Gedeon Nyrt. üzemeltetésében álló hőközponton keresztül történik. 
Megközelítése gépjárművel a Gyömrői út felől lehetséges, és célszerű (Súlykorlátozással nem érintett terület, nagyobb gépjárművek részére behajtási engedély nem szükséges.). Tömegközlekedési lehetőségeknél megemlítendő a 3-as metró végállomásának közelsége, valamint a busszal történő megközelítés lehetősége.  

Műszaki állapotot és kihasználtságot figyelembe véve a 3-4-5. emelet felújításon esett át, jelenleg bérlő nélküli. Az első emeleten egy bérlőnk van jelenleg, aki nagyságrendileg 150 m2 irodafelületet bérel, a szint többi szobája üres. A második-hatodik-hetedik emelet szintén bérlő nélküli. A nyolcadik emeleten néhány irodájában saját kollégáink dolgoznak, ezeket leszámítva szintén üres emeletről beszélhetünk.  

Szintenként nagyságrendileg 870 m2 nettó alapterületről beszélhetünk, így alakul ki a 7800 m2 irodafelület, és ehhez tartozik nagyságrendileg 4000m2 raktár. 

További ingatlanok »