Jól működő Étterem Cukrászda Panzió és Rendezvényház

Az ár erősen irányár!

Akciós ár: 780 millió HUF
Előző ár: 1500 millió HUF
Jól működő Étterem Cukrászda Panzió és Rendezvényház

kapujában, Gyöngyösön található. Az M3-as autópálya közelsége, illetve a hely remek infrastruktúrája által személyautóval, autóbusszal is könnyen megközelíthető.

A komplexum Budapesttől mintegy 80 kilométerre és Egertől, pedig 53 kilométerre található. Az elhelyezkedése folytán csendes nyugodt környezetben várjuk a vendégeinket.

Tőlünk 150 méterre helyezkedik el a városi uszoda és termálstrand. A közelben lovaglási, horgászási, remek kirándulási lehetőségek várják az idelátogatókat.Rendezvényházunk a nevét a mellette álló malom épületéről kapta, mely kiállta az évszázadok próbáját és viszontagságait. Így méltán jelent a gyöngyösi lakosok számára egyszerre büszkeséget és tradíciót is. A Malomudvar Étterem Cukrászda

Panzió és Rendezvényház három ütemben nyitotta meg kapuit a kedves vendégek előtt. A Malomudvar Cukrászda 2005 augusztusában, a Kismalom Cukrászda Gyöngyös belvárosában, a Kossuth utcában 2006 januárjában, míg éttermünk 2006 májusában kezdte meg a működését.

A rendezvényházban egyszerre 560 vendéget tudunk fogadni. 2007 májusában készült el az udvar részleges rekultivációja, melynek keretén belül parkosításra, grillező, régi hagyományokat idéző sparhelttel, és búbos kemence kialakítására került sor. 2013-ban nyitottuk meg a panziót, amellyel tovább szándékoztuk bővíteni a szolgáltatásainkat. A kiváló adottságokkal rendelkező létesítmény hiánypótló beruházás Gyöngyösön. A Komplexum kialakítása során egyediségre törekedtünk.

Célunk, hogy a Malomudvar Étterem Cukrászda Panzió és Rendezvényház hozzájáruljon a város, a szűkebb és a tágabb régió kulturális, üzleti, kereskedelmi és turisztikai életének fellendítéséhez. Hisszük, hogy a kellemes környezeten, kiszolgáláson és a finom ételeken és italokon keresztül új alapra tudjuk helyezni a minőségi vendéglátás fogalmát a régióban. akciós ár: 780.000.000 HUF

További ingatlanok »