Nagybirtok Szolnok mellett napkollektorok telepítésére is alkalmas

30 ha terület eladó Szolnok mellett wellnessnek is napkollektor telepítésre is alkalmas

Irányár: 240 millió HUF
Nagybirtok Szolnok mellett napkollektorok telepítésére is alkalmas

Szolnok mellett 30 ha-os NAGYBIRTOK eladó!

Ennyiért nagggyon megéri megvásárolni!                                   Ára; 240 Millio Ft + 20 M Ft a kft.

Fotók alább találhatók.

Budapesttől 110 km-re, a 4-es számú főútvonal mentén,  Szolnok mellett 2.000 fős, csendes, nyugodt faluban, az erdő szélén eladó ez a csodálatos 30 ha nagybirtok, lakóházzal, és sok épülettel.

Akár kaland park vagy más alábbiakban részletezett tevékenységekre is használható.

A lakóház 1998-ban épült, az ipari és gazdasági épületek is 1998-tól 2000-ig.
A lakóház egy speciális "ökoház" télen meleg, nyáron hideg, Egyedileg készített vályog téglából épült, fa nyílászárókkal, gránit burkolatokkal, fal fűtés-hűtés rendszerrel. A fűtést télen a kandallóval is lehet üzemeltetni és szabályozni, persze gázfűtés is van. Nyáron geotermikus rendszer biztosítja a hűtést, klíma helyett, kellemes hűvös van bent, energiatakarékos a rendszer. 
A ház 99,6 m2. Előtér, nappali, 2 hálószoba, étkező-konyha, kamra, fürdőszoba wc-vel + külön wc mosdóval, garázs elektromos kapuval, terasz 10m2, alatta borospince, padlástérben 2 db szerkezetkész apartman.

  • 2 hálószoba, nappali, konyha és étkező, külön wc, fürdőszoba és gardrób helység
  • Alternatív, falfűtéses rendszer, cirkógázbojlerrel és fatüzelésű kandallóval
  • A tetőtérben 2 db 75m2-es szerkezetkész stúdióapartman található
  • A fürdőszobában egyedi gránit fürdőmedence, ózondús levegőaláfúvással
  • Berendezéssel együtt eladó
  • A házhoz tartozik egy garázs, elektromos ajtóval
  • A ház alatt egy hűvös boltíves pince található

 

A többi gazdasági-ipari épület vasalt beton alappal és a tégla falszerkezet beton pillér erősítéssel készült , lemez fedéssel. "Atombiztos" kategória, valóban benne van az anyag, saját magunknak, hosszútávú felhasználásra építettük. A legjobb, ha személyesen nézik meg

Befektetők figyelem! Napkollektorok telepítésére is alkalmas 30 ha -os terület szántó, legelő minden közművel rendelkező nagybirtok eladó akár thermál vizes kutakkal Szolnok mellett ahol az M4 es autópálya épül.  A birtokon gyönyörű luxus kategóriás lakóházzal épülettel és sok melléképülettel, istállókkal, gazdatiszti házzal, hatalmas berendezett műhellyel eszterga gépekkel és még sok mindennel. Az ingatlanok össz. ára 240 millió Ft, ebbe beletartozik a lakóház teljes minőségi berendezése is.Wellness pihenő paradicsom sport centrum is kialakítható a területen. Sok lehetőség rejlik benne. Akár szarvasmarha tenyésztés vagy egyéb haszon állat, pulykafarm, csirkefarm stb is telepíthető. 
Másik lehetőség, ha valaki szeretné hozzá a műhelyben lévő fémmegmunkáló gépeket, manitu rakodógépet és még rengeteg minden ott van kb 40 kandalló és sok-sok értékes dolog + egy Kft autóval ez még így +20 millió Ft. 
 

A Holt Tisza közel a birtoktól pár száz méterre  található. 

A településtől 8 km-re Törökszentmiklóson kiváló minőségű, a hajdúszoboszlói termálvízhez hasonló koncentrációjú termálvizes fürdő van. Kb 1,5 millió forintért fúrnak termálvizes kutat a környéken. 
Telephelynek is alkalmas vagy gazdálkodásra, welness stb... 

Ennyiért nagggyon megéri megvásárolni!    További fotók itt: https://szolnokinagybirtok.webnode.hu/

A telek végében az M4 es autóutat építik, a telekből leválasztható az út mellett két telek ahová benzinkutat shopoot lehet építeni ebből már vissza is jött a telek vételára!

Ára; 240 Millio Ft + 20 M Ft a kft.

További ingatlanok »